Bogoslužja u Kristovoj crkvi

Nedjelja:  09:00h

U nedjelju ujutro služba počinje u 9.00 sati. To je vrijeme slavljenja i razmišljanja o osobi i djelu Isusa Krista. Vrhunac službe je kada se sjećamo smrti Gospodina Isusa Krista na biblijski način koji nazivamo Večera Gospodnja. Svi su dobrodošli prisustvovati no svakome preporučamo da se biblijski i osobno preispita u svojem stavu i odnosu prema osobi Gospodina Isusa Krista.

Ako u sebi prepoznajete osobu čiji je život promijenjen i očišćen Kristovom žrtvom te ako je vaš život posvećen Gospodinu Isusu Kristu rado ćemo s vama, bratom i sestrom po Kristu, imati zajedništvo kruha i vina.

Crkva obitelj je okupljena na slavljenje. Ako dođete s djecom, naše tete će se pobrinuti da vi imate vrijeme mira dok će one zabaviti vašu djecu. Uz vrijeme s Biblijom sjećamo se Gospodina Isusa Krista. Dio službe odvojen je za molitve vjernika. Svatko je slobodan izreći hvalu i slavu Gospodinu.

Srijeda – studij Biblije i molitva u 19:00h

„Molite u jedinstvu s Duhom u svakoj prigodi, i k tome bdijte sa svom ustrajnošću i svakovrsnom molitvom za sve svete“ Efežanima 6:18 – Biblija

Zajedništvo nije ograničeno samo na nedjelje. Crkva se sastaje srijedom u 19 sati na proučavanje Biblije i kao molitvena grupa ili molitveno zajedništvo.

Poznavanje Božje Riječi dovodi do ispravnog vjerovanja, a ispravno vjerovanje do ispravnog života. Na sastancima proučavanja Biblije razrađujemo teme duhovnog značaja i teme svakodnevnog života.

Crkvena obitelj u Kristovoj crkvi stavlja veliki značaj na važnost molitve i vjeruje da je to naše sredstvo neposredne komunikacije s Bogom. Tjedno se sastajemo da bismo u molitvi Bogu predali svoje obitelji, naše službe, djelovanja i jedni druge te da zahvalimo Bogu za blagoslove koje je dao Crkvi.

Također veliko mjesto u našim molitvama zauzima zastupanje svih kršćanskih zajedništava, posebno u Rijeci, da bi svi kršćani na mjestima u kojima ih je postavio sam Bog živjeli predan i cjelovit kršćanski život koji će proslavljati Boga te biti njihovo osobno svjedočanstvo u poslanju Crkve.

Molitva je način na koji razgovaramo s Bogom Ocem. To je povlastica koju imamo kao djeca Božja. Kao ljudska bića moramo komunicirati jedni s drugima jer inače nam se odnosi zahlade i međusobno se udaljimo. Isto nam se događa i u našem odnosu s Bogom.

Ponedjeljak

Ponedjeljkom u 19 sati je organizirano zajedništvo žena koje omogućuje ženama provesti vrijeme u razmijeni iskustva, u razmišljanjima o službama koje sestre rade ili u jednostavnom i neobaveznom ugodnom druženju. Takva druženja organiziramo jednom tjedno uz razne programe.

Dobrodošli ste na bilo koji sastanak ili druženje.