Hvala što ste nas saslušali i dobrodošli u Kristovu Crkvu Rijeka

Hvala što ste odvojili vrijeme više saznati o kršćanskom zajedništvu Kristove crkve Rijeka. Iskazujemo dobrodošlicu svima koji imaju želju doći ili pomoći.

Crkva je poput stabla. Ako u njoj nema osnovnog života, ona će s vremenom postati nesposobna stajati. Potrebno joj je duboko korijenje kako bi mogla doseći izvore koji su neophodni za njezin rast. A njezin je posao donositi plodove.

Upravo ovdje, u vašoj lokalnoj crkvi, vi i vaša obitelj mogli biste otkriti smisao vašeg života te snagu da ga živite. „Stablo zasađeno pokraj voda tekućica u svoje vrijeme plod donosi; lišće mu nikad ne vene, sve što radi dobrim urodi. „ Psalam 1:3, Biblija

 

„Biblija ne poznaje nešto poput osamljene religije“. JOHN WESLEY

Doći u neku crkvu po prvi puta može biti čudno iskustvo. Nemojte brinuti o tome da ste jedini koji ste tu po prvi puta. Netko od tima dobrodošlice će vam prići, izraziti dobrodošlicu i kratko vas uputiti u tijek službe. Ako dođete u nedjeljno jutro biti će vam objašnjen naš način pristupanju Pričesti odnosno Večeri Gospodnjoj. Ako nemate nikakvih planova nakon službe, ostanite na druženju, te budite slobodni zatražiti ako vam je štogod potrebno.

Ako vas zanima više znati o nama ili o Evanđelju, također budite slobodni pitati i saznati više o studiju Biblije koji imamo svake srijede. Ako pak želite imati više druženja ili vas zanima sudjelovati na nekom od naših događanja ili u nekoj od službi također budite slobodni s nekime porazgovarati. Tim dobrodošlice rado će vas predstaviti nekome od članova koji su uključeni u događanja ili službe.

Možda budete željeli razgovarati sa stariješinama o pridruženju zajednici kao član. Ako ste zatražili Gospodina Isusa Krista da vas u tome vodi, rado čemo razgovarati te vam objasniti svoj etos i što vrednujemo. Članovi crkve i stariješine rado će s vama porazgovarati.